EN HILSEN FRA VORES CEO


Vil du vide hvordan Vita Liberata blev til? Ceo Alyson Hogg fortæller her …

Grundlægger og CEO af Vita Liberata, Alyson Hogg, har haft og har et meget aktivt professionelt liv. Alt fra universitetuddannelse og samfundsorienteret engagement. Alyson var kommunikationsleder for “Women`s Coalition” i Nord-Irland under fredsprocessen, hun har en universitetsgrad i filosofi inden for psykologi, og hun har et unikt instinkt inden for dette felt. En stor indsigt i hvordan mennesker tænker, og en skarp forretningssans, har hjulpet hende til at bygge brandet Vita Liberata op til at blive “World Wide” kendt!

Alyson etablerede Vita Liberata i 2003, og siden da har hun hele tiden været inspirationen og kvinden bag succesen af Vita Liberatas stigende salg af selvbruner produkter. Dette kunne hun selvfølgelig ikke have gjort uden at produktet i sig selv var helt unikt.

 

Vita Liberata ekspanderer hurtigt og findes i flere og flere lande, på grund af sine gode og effektive produkter. Vita Liberata forhandles nu i Europa, USA og Skandinavien. I Danmark kom lanceringen i februar 2010, og allerede i april 2011 vandt Vita Liberata en Danish Beauty Award, som årets serie. Gennem sin udvikling og forbedring af selvbruner produkterne, har Alyson fået megen respekt fra branchen, og ikke mindst for at have hævet selvbrunere til et højere kvalitetsniveau end tidligere.

 

De selvbruner produkter som sælges på markedet i dag, kan give en ubehagelig lugt samt ujævn og forkert farve. Vita Liberata’s ønske er at forbedre disse negative side effekter. Derfor er vi nu meget stolte over at kunne præsentere en selvbruner serie, som opfylder alle disse, og det er også forudsætningerne for at kunderne bliver tilfredse. En selvbruner serie som er behagelig at fordele på huden, giver en naturlig, brun og jævn kulør, og som samtidig er fugtbevarende i huden.

 

“Det at se tilfredse og smilende kunder, der er glade for produkterne, er den virkelige glæde for Vita Liberata. Alyson kommer fra et land hvor mennesker oprindelige er blege. Når de bruger produkter fra denne selvbruner serie, får de en følelse af velvære, huden gløder og ser sund og frisk ud, akkurat som om du havde været på ferie sydpå. Dette er virkelig DET Vita Liberata står for – frihed til at føle velvære til enhver tid!”

Alyson’s enorme vilje til at lykkes med at producere en selvbruner serie, har givet hende den respekt hun fortjener i branchen. Hun har en god evne til at kunne fortælle og forklare det faglige aspekt. Hun er uden tvivl en leder som er meget tilfreds, når hun selv kan udføre behandlingerne af selvbruning, og det var faktisk hende selv, der udførte, selvbruner behandlinger og spray tans på deltagerne i X-Factor UK i 2010.


 OPSTARTEN AF VITA LIBERATA


Alyson’s vision for Vita Liberata var, at kunne producere produkter som virkelig var virksomme og gav det ønskede resultat. I 2003 startede hun et fagligt team op, som startede med at udvikle en enkel hudplejeserie, som igen udviklede sig til den vi kender i dag, nemlig Vita Liberata Selvbruner serien. Så i 2007 blev Vita Liberata lanceret i England i Boots med stor succes. I 2011 blev Vita Liberata præsenteret for Sephora, som tog serien ind som sin eksklusive selvbruner serie, og så var Vita Liberata i hele Europa. Produkterne bliver distribueret til USA, Australien, Europa, Skandinavien og nu kan Danmark også tilbyde disse fantastiske selvbruner produkter, som virkelig holder hvad de lover!


 VITA LIBERATA UDVIKLER SIG


Fra 2007 og til 2011 har Vita Liberata 10-doblet deres omsætning i UK, og mærket er det tredje bedst sælgende selvbruner mærke i Debenhams 2012. Så Vita Liberata er ved at vokse sig stor, og også antallet af spray tanning saloner vokser støt.


VITA LIBERATA I DAG


Vita Liberata kan tilbyde 16 unikke selvbruner produkter til hjemmebrug som findes i smukke farvetoner, lotion og mousse. I serien er der også spray tan væsker i 3 flotte farver, så der er til alle hudtoner og ønsker. Alyson og teamet omkring hende, har virkelig udviklet en unik serie. Så i 2012 havde vi glæden af at kunne præsentere en selvbruner serie som er 80 % økologisk, dermatologisk testet, lugtfri og med ingredienser af meget høj kvalitet, samt det unikke fugtighedskompleks Moisture lock system. Ved påføring får huden en flot og jævn farve uden skjolder. Produkterne er fri for parabener, parfume og udtørrende alkohol. Produkterne indeholder kvalitets ingredienser som nærer og fugter huden, samtidig med, at du får en smuk og gyldenbrun farve, og skønne ekstrakter som er hentet fra melon, grape, granatæble og silke proteiner m.fl.. Den aktive bruningsingrediens DHA i Vita Liberata gør, at hudens naturlige farvetone bliver aktiveret, og giver en individuel farve nuance. Alyson fortæller at Vita Liberata ændrer folks negative oplevelser med selvbruner, og giver dem glæden ved selvbruner produkter tilbage!


ALYSON’S OUTLOOK


Omkring selvbruner branchen, siger Alyson; “vi er nødt til at ændre den måde folk tænker om selvbruner på. Folk er lidt bange for selvbruner, og de første ord de ofte siger om selvbruner er; ’orange’ og ’unaturlig’. Vi vil gerne have folk i alle aldre og med forskellige hudtoner til at opdage vores unikke produkter, som de mest plejende og sunde, mest naturlige og dem der giver den mest perfekte glød!”