PASSIONERENDE EKSPERTER I HUDPLEJE OG TANNING

Vita Liberata tilbyder en unik linje af skønne selvbrunere til hjemmebrug. Serien består af mousses og lotions, i tinted og untinted, hvilket sikrer, at der er et produkt, der passer til enhver hudtone og temperament. Vi tilbyder også professionel spray tan væsker, som giver en flot guidefarve straks ved påføring. Spray tan væskerne findes i tre forskellige farver, så du er sikker på, at der er en farve til alle hudtoner.

Fra vores irske base skabte vi verdens første duftfrie selvbruner i 2007, og vores unikke Odor Remove ™ -teknologi er nu til stede i hele serien og i 2011 blev vi det første ”non-toxic” selvbruner mærke fri for parabener, parfume, alkohol og giftige kemikalier.

 

 

 

NATURLIGE INGREDIENSER I TANNINGEN VERDEN

Naturlige og certificerede økologiske godkendte ekstrakter er nøglen til vores formler. At tilbyde et produkt med gode plejende egenskaber som også giver huden en smuk og naturlig glød, er vores mål. Dette giver dig en perfekt hudfarve, som kombinerer den naturlige farve, fløjlsbløde hud og langvarige hydrering af huden.

PHENOMENAL 2-3 UGERS FARVE

pHenomenal 2-3 ugers selvbruner mousse, holder optil 3 gange længere end nogen anden selvbruner i verden. Vælg pHenomenal mousse Dark, så har du en flot langtidsholdbar solbrun glød!

 

 

 

TRYSTAL SELF TANNING BRONZING MINERALS

Verdens første mineral pudder med selvbruner effekt. Dette produkt tilbyder selvbruner og makeup i et og samme produkt. Du får en øjeblikkelig flot farve fra pudderen og når du vasker den af, vil en let smuk glød forblive i huden og give et længere varigt resultat som du kan opbygge over flere dage. 

 

 

 

DET PERFEKTE RESULTAT

 

Vi tilbyder et bredt udvalg af hjemme-og professionelle selvbruner produkter, som passer til alle hudtyper og -toner. Dette sikrer den ultimative selvbruner oplevelse, hver gang! Og farven ”fader” perfekt ud uden at efterlade skjolder på huden.