TANNING TIPS VITA LIBERATA

Find ud af, hvordan du bruger selvbrun til det mest naturlige resultat med vores nemme at følge, ekspert tanning tips.


HÆNDER

Start med at solbrænde dine arme, og brug kun det, der er tilbage på min tan på bagsiden af ​​hånden og derefter toppen af ​​hver finger igen og pas på at undgå neglens seng og neglebånd. For en perfekt finish tørre knuckler med en meget lidt fugtig klud for at undgå at disse områder ser for mørke ud.

POTER

For perfekt ‘strand fødder’, brug din solbrun til toppen af ​​dine fødder blande halvvejs ned ad siderne. Tør derefter bort tan linjer med en tør klud for at give en helt naturlig finish. Altid arbejde væk fra negle sengen, ryg op foden og blande ved anklen.

TILBAGE

Brug solbrættet til at tåle hårdt tilgængelige steder, eller få en ven til at hjælpe med toppen af ​​ryggen. For din nedre ryg, drej mitten rundt for at muliggøre en lettere vinkel ved påføring.

ANSIGT

Bland en pumpe af fugtighedscreme med din solbrændthed, før du ansøger til ansigt og nakke sammenblanding ned til dekolletagen. Tør overlæbe og øjenbryn med et tørt håndklæde for at sikre, at de ikke er overfarvede.

BEN

Start på forsiden af ​​ankelen og anvend i store langstrakte cirkulære bevægelser. Sørg for, at du brænder bagsiden af ​​benet såvel som forsiden! Når du blander omkring anklen, undgå den hårdeste hud, så du har blended, hvor benet møder anklen. Tør eventuelt overskydende solbrændte fra knæ og ankler til en naturlig finish.

ARME

Begynd ved skulderen, brun din arm, kanten af ​​din skulder og så langt rundt om skulderbaggen som du kan nå. Tan resten af ​​armen ved at bruge ca. 5-10 ml af produktet ad gangen og blande rundt om håndledet for at undgå håndens hæl.